Het milieu
Boek

Het milieu ([2020])/ Jen Green, vertaling [uit het Engels]: Martin Strengholt

Lees van alles over het milieu en de wereld om je heen. Ook wordt verteld wat je zelf kunt doen om de natuur te beschermen en goed om te gaan met onze planeet. Met veel kleurenfoto's en andere illustraties. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Deze kleurrijke paperback geeft je antwoorden op (bijna) alle vragen die je kunt stellen over het milieu en de wereld om je heen. Op gekleurde pagina's met gedeeltelijke foto-achtergronden vind je kleurvakken met teksten, kleinere foto's, grafieken, schema's en landkaartjes. In de zes hoofdstukken met vijftig (!) subonderwerpen wordt vooral informatie over milieu- en klimaatproblemen gegeven. De laatste onderwerpen hebben betrekking op oplossingen: alternatieve en/of schone energiebronnen, de zorg voor het milieu, zuinig omgaan met en een eerlijke verdeling van hulpbronnen, duurzame landbouw/steden. En tot slot wordt verteld wat je zelf kunt doen om de natuur te beschermen en goed om te gaan met onze planeet. Bevat een uitgebreide verklarende woordenlijst en register. Dit boek uit de reeks '50 dingen die je moet weten'* biedt veel informatie in veelal vrij volwassen taalgebruik. Door de vrij drukke en kleurrijke lay-out is het geen uitgave, die je van begin tot eind doorleest. Je zult er eerder doorheen bladeren of één van de vijftig subonderwerpen nader bestuderen. Actueel onderwerp. Vanaf ca. 12 t/m 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789043531023 | 80 pagina's

Titel Het milieu
Auteur Jen Green
Secundaire auteur Martin Strengholt
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, [2020]
Overige gegevens 80 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: 50 things you should know about the environment. - Londen : QED Publishing, 2016
ISBN 9789043531023
PPN 423086510
Rubriekscode 614.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Milieu
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Milieu

Relaties/Serie

50 dingen die je moet weten
Boek

50 dingen die je moet weten (2017-...)

vol.
Uitgeleend