Ik vind je lief, papa
Boek

Ik vind je lief, papa (2019)/ geschreven door Jillian Harker, geïllustreerd door Kristina Stephenson ; vertaling [uit het Engels], redactie en productie: Persklaar

Papa Beer vindt dat Kleine Beer groot genoeg is om met hem te gaan klimmen, honing te gaan zoeken en een goed winterhol te vinden. Natuurlijk gaat het niet meteen goed, maar al gauw kan Kleine Beer het zelf. Prentenboek met aquareltekeningen in zachte natuurtinten. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Met een beetje hulp van Papa Beer merkt Kleine Beer dat hij toch al heel veel kan: in een boom klimmen, honing uit een boom halen, een winterhol vinden. Papa is trots op hem, waarop hij in papa's armen in slaap valt. Lief prentenboekje waarin Papa Beer zijn zoon stimuleert om dingen te doen en te ontdekken. De sfeervolle kleurrijke illustraties, met duidelijk zichtbare potloodlijnen en ingekleurd in natuurlijke tinen waterverf, verschillen in grootte; de gezichtsuitdrukkingen van de twee beren geven hun stemming weer. De redelijk vlot leesbare tekst (soms behoorlijk veel) staat in duidelijke zwarte letters tussen en in de illustraties. Met herhalingselementen. De gelijkenis met Kleine Beer van Martin Waddell is treffend.In dezelfde uitvoering verschenen delen over mama, opa en oma*. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781405451758

Titel Ik vind je lief, papa
Auteur Jillian Harker
Instelling /Persklaar
Secundaire auteur Kristina Stephenson
Type materiaal Boek
Uitgave Bath : Parragon Books Ltd, 2019
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Oorspronkelijke Engelse uitgave: Bath : Parragon Books. - 1e druk Nederlandse uitgave: 2005
ISBN 9781405451758
PPN 423451987
Thematrefwoord Gezin ; Groeien ; Zelfvertrouwen
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gezin