This is us. 3: The complete third season
DVD

This is us. 3: The complete third season ([2019])/ Dan Fogelman

Serie waarin tientallen jaren de levens gevolgd worden van Jack en Rebecca Pearson en van andere personen die op allerlei manieren met elkaar te maken blijken te hebben.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 3 van een Amerikaanse dramaserie* van Dan Fogelman met een ensemblecast waarin onder meer Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown en Chrissy Metz. De serie volgt ruim dertig jaar lang de wederwaardigheden van Jack Pearson (Ventimiglia) en drie andere personen die op dezelfde dag geboren zijn. Het verhaal springt heen en weer in de tijd tussen 1980, de jaren 1990 en 2016-2019. Elk personage heeft zijn eigen problemen en in de loop van het verhaal blijkt dat ze meer gemeen hebben dan alleen hun verjaardag. In de VS is de serie een groot succes. Anke Meijer (NRC Handelsblad 4-4-'17) schrijft dat de serie de kijkers iedere week een 'emotionele catharsis' biedt. Bregtje Schudel (delagarde.nl) vindt dat de serie de kijker ontroert met echte emoties: 'herkenbare, alledaagse situaties die ons allemaal kunnen overkomen, zoals ziekte en verslaving, frustraties op het werk, jaloezie en berouw. (...) Fogelman en de sympathieke cast brengen het allemaal met veel liefde en humor. (...)' Er wordt een Nederlandse remake gemaakt met Fockeline Ouwerkerk en Vincent van der Valk. De serie kreeg veel nominaties en prijzen, onder meer de Golden globe voor Beste acteur (Sterling K. Brown). 18 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8712626055310

Titel This is us. 3: The complete third season
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Ken Olin ; Milo Ventimiglia ; Mandy Moore
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Twentieth Century Fox Home Entertainment, [2019]
Overige gegevens 5 dvd-video's (13 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Chrissy Metz, Sterling K. Brown. - Regisseurs onder anderen: Ken Olin. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in Frans of Duits, ondertiteld in 4 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Rhode Island Ave. Productions, 2018-2019
ISBN 8712626055310
PPN 423505289
Genre familieroman
Taal Engels

Relaties/Serie

This is us
DVD

This is us (2017-...)

vol.
Uitgeleend