Serengeti
DVD

Serengeti ([2019])/ created by Simon Fuller, directed by John Downer ; narrated by John Bodega

De serie volgt een jaar lang het leven van verschillende savannedieren, zoals leeuwen, bavianen, olifanten en mangoesten in Serengeti National Park.

Aanwezigheid

Recensie

Zesdelige documentaireserie van BBC en Discovery, gemaakt door John Downer en gepresenteerd door acteur John Boyega. Downer werd bekend met films en series als 'Pride', 'Earthflight' en 'Spy in the wild'. Het team van Downer filmde twee jaar in Serengeti National Park (Tanzania). In de serie volgen we een jaar lang het leven van verschillende savannedieren, zoals leeuwen, bavianen, olifanten en mangoesten. Alle hoofdpersonen hebben namen en worden voorgesteld als personages met menselijke eigenschappen. Er is gebruik gemaakt van drones, minicamera's, stabilisatietechniek en op afstand bestuurbare karretjes met een camera, waardoor het lijkt alsof de toeschouwer er zelf bij is. Samen met de prachtige beelden en de keuze van de muziek zorgt dat voor indringende en emotionele verhalen.

Specificaties

Engels | 8711983968981

Titel Serengeti
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Simon Fuller ; John Downer ; John Boyega
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2019]
Overige gegevens 2 dvd-video's (6 × ongeveer 55 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Groot-Brittannië : XIX Entertainment, (c)2019
ISBN 8711983968981
PPN 423601466
Rubriekscode 596.8
Taal Engels
Onderwerp algemeen Savannen; Afrika; Fauna ; Serengeti (nationaal park)
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Savannen