The last ship. Season 5
DVD

The last ship. Season 5 ([2019])/ Hank Steinberg

De overheid van de VS heeft de wederopbouw stevig aangepakt en onthult nu de nieuwe vloot. Deze vloot wordt echter vernietigd door Gustavo 'Tavo' Barros, de dictator van de nieuwe superstaat Gran Colombian Empire.

Aanwezigheid

Recensie

Vijfde en laatste seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie (2014-), gebaseerd op het gelijknamige boek van William Brinkley*. In seizoen 1 werd de wereldbevolking zwaar getroffen door een onbekend virus. De torpedojager 'USS Nathan James' van de Amerikaanse marine is het enige overgebleven schip, met een niet besmette bemanning van ruim tweehonderd mannen en vrouwen die een vaccin moeten ontwikkelen. Inmiddels is het virus bedwongen en ook de daaropvolgende 'rode griep' en 'rode roest'. De overheid van de VS heeft de wederopbouw stevig aangepakt en onthult nu de nieuwe vloot. Deze vloot wordt echter vernietigd door Gustavo 'Tavo' Barros (Maurice Compte), de dictator van de nieuwe superstaat Gran Colombian Empire, die de VS wil ondermijnen. De Nathan James is op een uitstapje met een groep toeristen en overleeft de aanval. Kapitein Tom Chandler (Eric Dane), Kara Green (Marissa Neitling) en hun bemanning moeten zonder navigatieapparatuur of wapens de strijd aangaan. 10 afleveringen.

Specificaties

Engels | 5051888246481

Titel The last ship. Season 5
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Paul Holahan ; Eric Dane ; Adam Baldwin ; William Brinkley
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video Benelux, [2019]
Overige gegevens 3 dvd-video's (10 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Eric Dane, Adam Baldwin, Rhona Mitra. - Regisseurs onder anderen: Paul Holahan. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in 7 talen, waaronder Nederlands - Gebaseerd op het gelijknamige boek van William Brinkley - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : TNT Originals Inc., (c)2018
ISBN 5051888246481
PPN 423687913
Genre science-fiction
Taal Engels

Relaties/Serie

The last ship
DVD

The last ship (2015-2019)

vol. Seizoen 5
Uitgeleend