Wonder Woman: bloodlines
DVD

Wonder Woman: bloodlines ([2019])/ directed by Justin Copeland, Sam Liu

Wanneer Diana Prince alias Wonder Woman een meisje te hulp schiet dat is gekidnapt door de organisatie Villainy Inc. komt ze in aanvaring met vrouwelijke superschurken als Giganta, Cheetah en Silver Swan.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse animatiefilm van Justin Copeland en Sam Liu (direct-naar-video, 2019), een deel in de serie* 'DC Universe animated original movies'. Het verhaal is gebaseerd op de stripverhalen over Wonder Woman, een personage dat bedacht werd in 1941. Diana is een Amazone-prinses die woont op het geheimzinnige eiland Themyscira. Wanneer ze piloot Steve Trevor redt die met zijn gevechtsvliegtuig is neergestort bij het eiland, besluit ze haar veilige, rustige leven achter zich te laten en reist met hem mee naar de VS. Ze noemt zich Diana Prince en ontwikkelt haar bijzondere krachten als Wonder Woman. Wanneer ze een meisje te hulp komt dat is gekidnapt door de organisatie Villainy Inc. komt ze in aanvaring met vrouwelijke superschurken als Giganta, Cheetah en Silver Swan. Wonder Woman staat weer meer in de aandacht door de speelfilm (2017) van Patty Jenkins met in de hoofdrol Gal Gadot. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888246818

Titel Wonder Woman: bloodlines
Uniforme titel Wonder Woman
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Justin Copeland ; Sam Liu ; Rosario Dawson ; Jeffrey Donovan
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (79 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Rosario Dawson, Jeffrey Donovan. - Engels, Frans of Duits gesproken, ondertiteld in 10 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2019
ISBN 5051888246818
PPN 424097508
Genre science-fiction
Thematrefwoord Helden
Taal Engels