Her magical Christmas
DVD

Her magical Christmas (2019)/ directed by Don McBrearty

Vier jaar geleden werd Mary tijdens de kerstdagen gedumpt door haar vriend en nu wil ze niets meer van Kerstmis weten. Haar moeder probeert haar op te vrolijken en stuurt haar een doos met 'magische' kerstdecoraties uit haar jeugd.

Aanwezigheid

Recensie

Romantische kerstfilm van Don McBrearty. Marie (Jessica Lowndes) was als kind dol op Kerstmis, maar vier jaar geleden werd ze tijdens de kerstdagen gedumpt door haar vriend en nu wil ze er niets meer van weten. Haar moeder probeert haar op te vrolijken en stuurt haar een doos met 'magische' kerstdecoraties uit haar jeugd. Het lijkt te werken: Marie gaat geld inzamelen voor de kinderafdeling van het ziekenhuis en maakt kennis met haar aantrekkelijke buurman Nate (Brendan Penny) die in het ziekenhuis werkt. Maar dan duikt een probleem op: Mary krijgt van haar baas opdracht het nieuwe boek te redigeren van haar ex-vriend. Een film van familiekanaal Hallmark.

Specificaties

Engels | 8719372008706

Titel Her magical Christmas
Uniforme titel Magical Christmas ornaments
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Don McBrearty ; Jessica Lowndes ; Brendan Penny ; Tim Matheson
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch FilmWorks, 2019
Overige gegevens 1 dvd-video (84 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jessica Lowndes, Brendan Penny, Tim Matheson. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisiefilm: Verenigde Staten : Chesler/Perlmutter, (c)2017 - Oorspronkelijke titel: Magical Christmas ornaments
ISBN 8719372008706
PPN 424161001
Genre kerstverhaal - romantische verhalen - humoristische roman
Taal Engels