Lost in London
DVD

Lost in London ([2019])/ written and directed by Woody Harrelson

Woody Harrelson is in Londen, ver van zijn familie en kan niet slagen in zijn leven. Na een nacht waarin alles tegenzit, belandt hij ook nog eens in de gevangenis.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse komedie uit 2017, geschreven, geregisseerd, geproduceerd en gespeeld door acteur Woody Harrelson (True detective), met verder o.a. Daniel Radcliff (Harry Potter), Owen Wilson (Midnight in Paris) en countryzanger Willie Nelson. Woody Harrelson woont in Londen en vindt het moeilijk om naar huis te gaan en bij zijn familie te zijn. Hij kan niet slagen in zijn leven. Na een nacht waarin alles tegenzit, belandt hij ook nog eens in de gevangenis. De film werd in één keer opgenomen en tegelijkertijd in 500 bioscopen vertoond. Beoordeling IMDb: 6,3. Tomatometer: 75%. Jude Dry (Indiewire 20-1-'17): Woody Harrelsons stoutmoedige live filmexperiment 'drops more names than jokes'. Unieke productie, maar gebrekkig script en flauwe grappen (beoordeling: C-). Tim Robey (Telegraph 20-1-'17): grensverleggende aanpak in een Woody Allen-achtige live film, met goede grappen maar een soms knellend verhaal met een zwak einde (3 sterren). Ryan Gilbey (The Guardian 20-1-'17): Er zijn technische mankementen, zo is de belichting vaak niet optimaal, en er zijn inconsistenties, maar die wegen niet op tegen de sensatie van het meemaken van de wonderbaarlijke geboorte van een echte bijzonderheid (4 sterren).

Specificaties

Engels | 8717662580048

Titel Lost in London
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Woody Harrelson ; Owen Wilson ; Willie Nelson
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Source 1 Media, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (95 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Woody Harrelson, Owen Wilson, Willie Nelson. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Waypoint Entertainment, (c)2017
ISBN 8717662580048
PPN 424138581
Genre humoristische roman
Taal Engels