Op stap boerderij
Boek

Op stap boerderij ([2019])/ illustraties van Jennie Bradley, dit boek is gemaakt door Alice Luffman, Kerri-Ann Hulme, Penny Worms en Amy Oliver ; vertaling [uit het Engels] Van Holkema & Warendorf

Welke geluiden maken de dieren van de boerderij? Waar wonen ze, waar komen producten als eieren vandaan en wie is de moeder? Hardkartonnen prentenboek in de vorm van een tractor, met kleurrijke gestileerde illustraties en veel flapjes. Vanaf ca. 1,5 t/m 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hardkartonnen, in de vorm van een tractor uitgesneden prentenboek met ruim dertig flapjes, waarmee kennis en vaardigheden met dreumesen en peuters geoefend kunnen worden. Centraal staan boerderijdieren. In vijf spreads komen vijf onderwerpen aan bod: het herkennen van dierengeluiden en woonplekken van dieren, de herkomst van producten (honing, t-shirt of kaas), tellen, en moeder en kind bij elkaar zoeken. De gestileerde illustraties zijn kleurrijk, eenvoudig, zonder overbodige details. De vragen zijn helder; achter de flapjes zit steeds het antwoord in woord en beeld verborgen. Een boek dat kan bijdragen aan het uitbreiden van de woordenschat, kennis van boerderijdieren en er kan, als het kind daar rijp voor is, spelenderwijs het tellen (van 1 t/m 10) mee geoefend worden. Aansprekende, educatieve uitgave, voor kinderen vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000368310

Titel Op stap boerderij
Uniforme titel Op stap
Auteur Jennie Bradley
Instelling /Van Holkema & Warendorf
Secundaire auteur Alice Luffman
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, [2019]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 20 × 27 cm
Annotatie Vertaling van: My fun farm trip. - New York, NY : Priddy Books, (c)2019
ISBN 9789000368310
PPN 422971154
Genre dierenleven
Thematrefwoord Boerderijen ; Dieren ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands