Het grote boek van alle dingen
Boek

Het grote boek van alle dingen alles wat je nodig hebt om de klus te klaren ([2019])/ Mia Cassany, María Suárez Inclán

Welke voorwerpen heb je nodig als je later muzikant, schoonheidsspecialist, dokter of monteur wilt worden? Groot formaat kijk- en zoekboek over twaalf beroepen, met kleine pastelkleurige illustraties van de voorwerpen. Met veel zoek- en telopdrachten en denkvragen. Voor o.a. het vergroten van de woordenschat. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Wat wil je later worden als je volwassen bent? In dit grote zoekboek (33 cm) worden twaalf opties gepresenteerd: van muzikant, dokter, computerwetenschapper, tuinier tot en met schoonheidsspecialist. Bij elk beroep zijn talrijke kleine tekeningetjes met bij het beroep horende attributen opgenomen. In of onder de plaatjes (op een witte achtergrond) is het begrip afgedrukt. Op alle pagina's staat een inzetje met summiere informatie over het beroep en een ingekaderde opdracht: telopdrachten, zoekopdrachten en denkvragen. Achterin zijn nog twaalf speuropdrachten opgenomen waarbij drie niet bij het beroep horende voorwerpen gezocht moeten worden, met onderaan de bladzijde de oplossing. De antwoorden van de vragen van het 'reguliere' deel staan helemaal achterin, vergezeld van een slotvraag, die ook weer zoeken behelst. Een kleurrijk boek met eendimensionale tekeningen in zachte kleuren, bruikbaar om de woordenschat te vergroten. Een uitgave die in groeps- of schoolverband het beste tot zijn recht komt. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059247437

Titel Het grote boek van alle dingen : alles wat je nodig hebt om de klus te klaren
Auteur Mia Cassany
Secundaire auteur María Suárez Inclán
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens, [2019]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 33 cm
Annotatie Vertaald uit het Spaans - Colofon vermeldt: Mia Cassany, illustraties María Suárez Inclán - Vertaling van: El libro de todas las cosas. - Barcelona : Mosquito Books, (c)2019
ISBN 9789059247437
PPN 424748606
Rubriekscode 430.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Beroepen; Instrumenten; Zoekboeken
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Beroepen