Jarhead
DVD

Jarhead law of return ([2019])/ a film by Don Michael Paul

Als een Israëlische gevechtspiloot, tevens zoon van een Amerikaanse senator, boven Syrië wordt neergeschoten en gevangengenomen door de Hezbollah, wordt een reddingsactie op touw gezet.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde film (2019) uit een franchise van Amerikaanse militaire oorlogsfilms die zich afspelen op eigentijdse fronten: stoffige kapotgeschoten woestijnlanden in het Midden-Oosten en Azië. Alle Jarheads zijn losse films en kunnen onafhankelijk van elkaar bekeken worden. 'Law of return' is geschreven en geregisseerd door Don Michael Paul (Death race 4: Beyond anarchy) met Yael Eitan (The spy, Prisoners of war), Nicholas Aaron (Band of brothers, Touching the void) en Adi Alamo. Een heldhaftig verhaal over een levensgevaarlijke actie om een Israëlische gevechtspiloot te bevrijden. De piloot, die tevens de zoon van een Amerikaanse senator is, is met zijn vliegtuig boven Syrisch grondgebied neergeschoten en gevangengenomen door een tak van de Hezbollah. De reddingsmissie wordt ondernomen door de 2nd Marine Raiders, een Amerikaans special-ops team, en een Israëlische verkenningseenheid. Beoordeling IMDb: 7,6.

Specificaties

Engels | 5053083191238

Titel Jarhead : law of return
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Don Michael Paul ; Yael Eitan
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (103 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Yael Eitan. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in het Frans, 7 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Universal 1440 Entertainment, 2019
ISBN 5053083191238
PPN 424336561
Genre oorlogsroman
Taal Engels