S.W.A.T.
DVD

S.W.A.T. ([2019])/ Aaron Rahsaan Thomas, Seizoen 2

Teamleider Daniel 'Hondo' Harrelson, het enige zwarte teamlid van zijn SWAT-eenheid in Los Angeles, moet lastige zaken aanpakken.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 van de Amerikaanse actieserie 'S.W.A.T.', een reboot van een serie uit 1975-1976. Op de plek van Steve Forrest zien we nu Shemar Moore (Criminal minds) als sergeant Daniel 'Hondo' Harrelson. Ex-marinier Hondo is het enige zwarte teamlid van zijn eenheid en de enige die in Los Angeles is geboren en getogen. Om het imago van de politie op te krikken is hij gepromoveerd tot teamleider. De onervaren Hondo probeert zijn taak zo goed mogelijk uit te voeren, terwijl hij zijn loyaliteit moet verdelen tussen zijn team en de mensen waarmee hij is opgegroeid. Zijn relatie met zijn geliefde, Jessica Cortez (Stephanie Stigman), kapitein bij de LAPD, is inmiddels onder de druk bezweken. Het team van Hondo krijgt onder meer te maken met een aardbeving, mensensmokkel, een psychotische fan, zwaar bewapende overvallers, diefstal van bewijs en DNA-sets uit het laboratorium van de politie en autodiefstal. Rotten Tomatoes (rottentomatoes.com) schreef over het eerste seizoen: 'Despite a commanding, charming performance from Shemar Moore, S.W.A.T. remains a simple procedural overrun with clichés.' 23 afleveringen.

Specificaties

Engels | 8712609641455

Titel S.W.A.T.
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Billy Gierhart ; Shemar Moore ; Stephanie Sigman
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Sony Pictures Home Entertainment, [2019]
Overige gegevens 6 dvd-video's (23 × 43 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Shemar Moore, Stephanie Sigman, David Lim. - Regisseurs onder anderen: Billy Gierhart. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : MiddKid Productions, 2018-2019 - Bevat extra's: Verwijderde scènes ; Gag reel
ISBN 8712609641455
PPN 424523132
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

S.W.A.T.
Boek

S.W.A.T. (2018-...)

vol. Seisoen 2
Uitgeleend