Handboek enneagramtype interview
Boek

Handboek enneagramtype interview een praktische handleiding om je type te bepalen ([2019])/ Elly Voorend & Piet van Haaster, eindredactie: Harriët Teijen ; illustraties: Arend van Dam

Interviewtechniek als hulpmiddel om te ontdekken wat iemands drijfveren zijn en hoe die persoon in het leven staat voor een stuk bewustwording en persoonlijke groei.

Aanwezigheid

Recensie

De auteurs zijn de oprichters van Coreal Opleidingen ( 2004 ) en werken al 30 jaar met het Enneagram, de Transactionele Analyse, NLP en familieopstellingen. Eerdere titel: 'Kleine ego's, grote zielen'*. Het Enneagram is een oud model van persoonlijkheidstypen dat inzicht geeft in de onderliggende drijfveren van de mens. Dit boek is een handleiding voor het afnemen van het "type-interview". Een manier om te bepalen welk Enneagramtype bij iemand het meest naar voren treedt. Dit is dan de basis voor persoonlijke bewustwording. De negen typen worden to the point behandeld en het gebruik van het interview komt uitgebreid aan de orde. Met voor elk type specifieke vragen en tips die te maken hebben met de kernthema's die bij dat type spelen. Verhelderend en diepgaand. Voor professionals een waardevolle aanvulling voor het werken met het Enneagram. Tegelijkertijd ook als kennismaking een compleet en inzichtgevend geheel. Met ruimte in het boek om eigen aantekeningen te maken, en multiplechoicevragen die helpen bij twijfel tussen twee types. Leest prettig. Met inhoudsopgave, literatuurlijst en vijf informatieve bijlagen.

Specificaties

Nederlands | 9789081635806 | 236 pagina's

Titel Handboek enneagramtype interview : een praktische handleiding om je type te bepalen
Auteur Elly Voorend
Secundaire auteur Piet van Haaster ; Harriët Teijen ; Arend van Dam
Type materiaal Boek
Uitgave De Bilt : Coreal Opleidingen, [2019]
Overige gegevens 236 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789081635806
PPN 419410546
Rubriekscode 417.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Enneagram ; Persoonlijkheid
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Enneagram