De koperen vuist
Boek

De koperen vuist (2019)/ Holly Black, Cassandra Clare, vertaling uit het Engels: Merel Leene

Call, Tamara en Aaron gaan op zoek naar de gestolen Alkahest, een mysterieus en gevaarlijk voorwerp, om de onschuld van Calls vader te bewijzen. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Call (12) heeft een gruwelijk geheim: de ziel van Constantine Madden - Vijand van de Dood - heeft bezit genomen van zijn lichaam toen hij nog een baby was. Tijdens de schoolvakantie vindt Call thuis in de kelder boeien in zijn maat en een kooi voor zijn wolf Havoc. Documenten en tekeningen onthullen een verontrustend ritueel voor een magische ingreep met de Alkahest, een mysterieus en gevaarlijk voorwerp dat later daadwerkelijk gestolen blijkt te zijn. Kent vader zijn geheim en is hij van plan hem te doden? Tweede deel van de fantasyserie 'Magisterium'* over de magische strijd tegen heimelijke aanhangers van de 'Vijand van de dood'. Call, Tamara en Aaron gaan op zoek naar de gestolen Alkahest om zijn vader te helpen. Call heeft echter een dubbele agenda en is niet helemaal open tegen zijn vrienden. Dit zorgt voor stress, onverwacht gevaarlijke situaties en gevoelens van onzekerheid bij Call. Is hun vriendschap daartegen bestand? Het verhaal is vlot leesbaar en zit vol actie en spannende wendingen. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048849482 | 293 pagina's

Titel De koperen vuist
Auteur Holly Black
Secundaire auteur Cassandra Clare ; Merel Leene
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Amsterdam : Moon, 2019
Overige gegevens 293 pagina's - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Amsterdam : Full Moon, 2016 - Vertaling van: The copper gauntlet. - New York : Scholastic, 2015. - (Magisterium)
ISBN 9789048849482
PPN 423252909
Genre sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Fantasiewezens ; Zoektochten ; Geheimen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Magisterium
Boek

Magisterium (2014-...)

vol. 2
Uitgeleend
Holly Black