Tops
Boek

Tops 15 tops, t-shirts en blouses om zelf te maken ([2019])/ La Maison Victor, eindredactie: Inez Falleyn ; illustraties: Livina Stockmans

Werkbeschrijvingen en patronen voor vijftien stuks damesbovenkleding uit de collectie van La Maison Victor, een eigentijds naaiplatform voor zelfmaakmode.

Aanwezigheid

Recensie

Dit boek bevat vijftien naaipatronen en uitgebreide instructies voor het zelf naaien van damesbovenkleding. Zowel tops, T-shirts als blouses. De patronen hebben lange en korte mouwen, en zijn voor dagelijkse of feestelijke gelegenheden. De kleur of print kies je zelf. De werkbeschrijvingen leggen stap voor stap uit hoe het kledingstuk gemaakt moet worden. Het niveau is voor beginners tot gevorderden en dit wordt heel helder aangegeven met een aantal bolletjes voorafgaand aan de werkbeschrijving van het patroon. De patronen op ware grootte voor maat 30 tot 56 worden in een omslag los meegeleverd. La Maison Victor is een eigentijds tijdschrift over naaimode en heeft een uitgebreide bijbehorende website, waar ook video's te vinden zijn met extra uitleg. Dit boek is inspirerend, hedendaags en toegankelijk vormgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789401460354 | 191 pagina's

Titel Tops : 15 tops, t-shirts en blouses om zelf te maken
Instelling La Maison Victor
Secundaire auteur Inez Falleyn ; Livina Stockmans
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2019]
Overige gegevens 191 pagina's - illustraties - 26 cm - 5 patroonbladen
Annotatie Uitgave in samenwerking met Roularta Media Group
ISBN 9789401460354
PPN 424322722
Rubriekscode 625.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Overhemden; Naaipatronen ; T-shirts; Naaipatronen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Naaien