The hare and the tortoise
Boek

The hare and the tortoise (2013)/ retold by Richard Northcott, illustrated by Estella Guerrera ; series editor Maria Cleary

Haas is heel snel. Schildpad is heel langzaam. Ze gaan een wedstrijd doen. Wie zal er winnen? Met veel kleurenillustraties, opdrachten en een cd-rom. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

De haas en de schildpad gaan een hardloopwedstrijd doen. Haas gaat zo snel dat hij schildpad al gauw nergens meer ziet. Nu heeft hij vast wel tijd om even te rusten. Hervertelling van de bekende fabel van Aesopus. Het boek zit boordevol oefeningen, spelletjes en soortgelijke manieren om jonge basisschoolkinderen spelenderwijs de Engelse taal te leren. Samen met de luister-cd kunnen er grammaticaoefeningen worden gedaan, kan er meegezongen worden met een liedje en kan er een kleurplaat worden ingevuld aan de hand van aanwijzingen door de rustgevende stem op de cd. Tussen de oefeningen voor- en achterin het boek bevindt zich het verhaal. Dit is voorzien van een zelf te lezen tekst, tekstballonnen van de personages en wederom kleine opdrachten. Deze bladzijden zijn bovendien volledig in beslag genomen door kleurrijke illustraties waar de kinderen objecten en situaties in kunnen herkennen. Deel uit de reeks 'Helbling Young Readers'* voor jonge kinderen, om Engels te leren zonder dat het op een les lijkt. Level a, vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Engels | 9783852727783 | 32 pagina's

Titel The hare and the tortoise
Auteur Richard Northcott
Secundaire auteur Estella Guerrera ; Maria Cleary
Type materiaal Boek
Uitgave [London] : Helbling Languages, 2013
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm - cd-rom/audio cd
ISBN 9783852727783
PPN 403900395
Rubriekscode Grieks 862
Taal Engels
PIM Rubriek Sprookjes en Volksverhalen
PIM Trefwoord Fabels