Grappenstrijd
Boek

Grappenstrijd (januari 2020)/ geschreven en geïllustreerd door Matt Stanton, vertaling [uit het Engels]: Angelique Verheijen

Max vindt het nieuwe klasgenootje Pip erg leuk. Maar hij is écht niet verliefd hoor! Met de nieuwe jongen Hugo barst een strijd los: wie is de grootste grappenmaker? De grappenoorlog tijdens het schoolkamp zal het bewijzen. Met veel stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit derde deel in de serie 'Max Modderman' dreigt een liefdesverhaal te worden. Max is namelijk geïnteresseerd in het nieuwe meisje Pip. Wanneer hij bij haar aanklopt, gooit haar tweelingbroer Sven een emmer water over Max heen. Dat betekent oorlog, een grappenoorlog! Het schoolkamp bij het Stille Water zal niet zo stil zijn. Niet alleen Max en Sven proberen de beste grap uit te halen, er is een onbekende derde partij in het spel. En... misschien zitten er wel Knokeldraken? De serie over Max Modderman is een bestseller in Australië. De uitstraling en de illustraties zorgen ervoor dat het boek meteen past in het rijtje populaire graphic novels zoals Het leven van een Loser, Niek de Groot en Tom Groot. Met veel stripachtige grappige zwart-witte tekeningen. Vervolg op 'Klas op stelten' en 'Plankenkoorts'*. Voor kinderen vanaf ca. 9 jaar, ook voor moeizame lezers.

Specificaties

Nederlands | 9789402704464 | 246 pagina's

Titel Grappenstrijd
Auteur Matt Stanton
Secundaire auteur Angelique Verheijen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, januari 2020
Overige gegevens 246 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Funny Kid prank wars. - (c)2018
ISBN 9789402704464
PPN 422933104
Genre schoolverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Werkweken (onderwijs) ; Wedstrijden ; Verliefdheid ; Moppen ; Schoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Max Modderman
Boek

Max Modderman (2019-...)

vol. 3
Uitgeleend
Matt Stanton