Big little lies. Season 2
DVD

Big little lies. Season 2 ([2020])/ David E. Kelley, directed by Andrea Arnold

Het leven van de vijf vriendinnen in Monterrey is ogenschijnlijk perfect en toch hebben ze reden om een moord te plegen, maar komen ze daarmee weg als de moeder van het slachtoffer haar opwachting maakt?

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 van een HBO-serie naar het boek van Liane Moriarty (vertaald als 'Kleine grote leugens'). Het verhaal is verplaatst van Australië naar de kustplaats Monterey in Californië. Zwarte komedie over vijf vriendinnen, gespeeld door Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz. In seizoen 2 komt Meryl Streep, als moeder van de aan het eind van seizoen 1 overleden Perry, daar nog eens bij. Een verhaal over zogenaamd perfecte levens van welgestelde jonge moeders van eersteklassers, die toch tot een moord leiden. De vriendinnen hadden alle reden om Perry te vermoorden, maar komen ze er ook mee weg? Daarnaast worstelen de vrouwen met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Beoordeling IMDb: 8,5. André Waardenburg (NRC 4-7-'19) over Meryl Streep: 'Haar rol als schoonmoeder 'from hell' is schitterend, zowel in de uiterlijkheden - bril met dikke glazen, degelijk kapsel - als in timing en vorsende blikken. Zij doorziet veel en voelt aan alles dat de vrouwen iets te verbergen hebben. Daarbij schuwt zij geen middel om achter de waarheid te komen, van vleierij tot beledigingen en juridische actie. Vooral die beledigingen, iets waar de serie sowieso goed in is, worden door Streep & consorten heerlijk opgediend' (4 sterren, van 4).

Specificaties

Engels | 5051888246979

Titel Big little lies. Season 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Andrea Arnold ; Reese Witherspoon ; Nicole Kidman ; Shailene Woodley ; Liane Moriarty
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Warner Bros. Home Entertainment, [2020]
Overige gegevens 2 dvd-video's (7 × 46 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern. - Engels gesproken, in 3 talen nagesynchroniseerd waaronder Frans, in 9 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Gebaseerd op het boek van Liane Moriarty - Videoversie van de minitelevisieserie: Verenigde Staten : Blossom Films, 2019 - Bevat ook: The lies revealed: a conversation with the cast of Big little lies
ISBN 5051888246979
PPN 424558912
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Big little lies
DVD

Big little lies (2017-...)

vol. Season 2
Uitgeleend