Knuffeldieren
Boek

Knuffeldieren (2019)/ tekst: Charlie Gardner, redactie en productie: Textcase ; vertaling [uit het Engels] voor Textcase: Loes Brouwer

Met welk dier wil jij knuffelen? Met de pluizige konijntjes, de pandabeer of het biggetje? Vierkant hardkartonnen prentenboekje met kleurenfoto's van dieren en voelelementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Recensie

Herdruk van een klein, vierkant prentenboekje met gewatteerd omslag en twee afgeronde hoeken, dat verschenen is in de serie 'Baby voelboekje'. Per pagina zijn steeds foto's van dieren te zien tegen afwisselend een witte en een gekleurde achtergrond. Elke afbeelding bevat een voelelement (het riet van de mand, de vacht van het dier), of een deel in reliëf waaronder glitterfolie aangebracht is (bijvoorbeeld de muis waar het poesje mee speelt) of dat uitgevoerd is met ruwe folie (waterdruppels bij de eendjes). Onder de foto's staat in dikke, schreefloze zwarte letters de naam van de dieren; boven de foto's staat een enkel woord ('kiekeboe!') of een korte opmerking (lekker pluizig!'). De illustraties beginnen en eindigen aan de binnenzijden van het omslag. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048305490

Titel Knuffeldieren
Auteur Charlie Gardner
Instelling /TextCase, Deventer
Secundaire auteur Loes Brouwer
Type materiaal Boek
Editie 4e druk;
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, 2019
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 14 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2012 - Vertaling van: Cuddy animals. - London : Dorling Kindersley, 2011. - (Baby touch and feel)
ISBN 9789048305490
PPN 424570386
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Voelboeken ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Baby voelboekje
Boek

Baby voelboekje (2008-...)

vol.
Uitgeleend