Trucks
Boek

Trucks (2019)/ tekst: Dawn Sirett, fotografie: Dave King ; redactie: Textcase

Hardkartonnen prentenboekje met kleurenfoto's van verschillende trucks, zoals een pick-up, brandweerauto en cementwagen, met voelelementen. Vanaf ca. 1 jaar.

Recensie

Klein, vierkant, hardkartonnen prentenboek met twee afgeronde hoeken en een gewatteerd omslag, met dertien foto's (één per bladzijde) van verschillende trucks. Er zijn onder andere een pick-up, brandweerauto en cementwagen te zien. Onder de kleurenfoto's is de naam van de auto in een schreefloze, ronde, vetgedrukte letter vermeld en boven de auto zijn de geluiden die de auto eventueel zou maken ('bzz! bzz!' bij de heftruck en 'rol! rol!' bij de wals) te lezen. Voor het voelen is van verschillende materialen gebruikgemaakt: de banden van de tractor zijn van ribbelig materiaal vervaardigd en de strobaal die opgetild kan worden, is van raffia. Aardig maar niet bijzonder deeltje uit de uitgebreide serie 'Baby voelboekje'*. Omslag met glimmende titel en idem rug. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048300143

Titel Trucks
Auteur Dawn Sirett
Instelling /TextCase, Deventer
Secundaire auteur Dave King
Type materiaal Boek
Editie 6e druk;
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, 2019
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 14 cm
Annotatie Vertaling uit het Engels - 1e druk Nederlandse uitgave: 2009 - Vertaling van: Trucks. - London : Dorling Kindersley, (c)2008. - (Baby touch and feel)
ISBN 9789048300143
PPN 424569817
Genre Boekstart
Thematrefwoord Vrachtauto's ; Voelboeken ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Baby voelboekje
Boek

Baby voelboekje (2008-...)

vol.
Uitgeleend