Little monsters
DVD

Little monsters ([2020])/ written and directed by Abe Forsythe

Als tijdens een uitje een kleuterklas te maken krijgt met een uitbraak van zombies, treedt juf Miss Caroline onverschrokken op.

Recensie

Zombiekomedie (2019) geschreven en geregisseerd door Abe Forsythe. Met Lupita Nyong'o (12 years a slave, Us), Josh Gad (Murder on the Orient Express) en Alexander England. Een aan lager wal geraakte muzikant (England) probeert samen met de onverschrokken lerares Miss Caroline (Nyong'o) tijdens een schooluitje een kleuterklas te beschermen tegen een uitbraak van zombies. Beoordeling IMDb: 6,3. André Waardenburg (NRC 22-10-'19): 'Zombiekomedie 'Little Monsters' is bij vlagen grappig: de humor komt voort uit de botsing tussen de vuilbekkende volwassenen en de speelse onschuld van kinderen op een schooluitje' (3 sterren). Floortje Smit (Volkskrant 23 -10-'19): '(...) grappig is het, een kinderboerderij bevolkt door bloedende en kwijlende ondoden, en Nyong'o frist elke scène op - en dat ligt niet alleen aan haar ukelele en haar zonnebloemgele niets-aan-de-hand-jurkje' (3 sterren). Frank Heinen (Cinemagazine): 'De kracht van deze film zit hem dan ook meer in de aansprekende personages en hun ontwikkeling dan in de originaliteit van het verhaal. Geen absolute genretopper, maar wel een vermakelijke prent die lekker wegkijkt (3 sterren).

Specificaties

Engels | 4013549109222

Titel Little monsters
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Abe Forsythe ; Lupita Nyong'o ; Alexander England ; Josh Gad
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Splendid film, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (91 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Lupita Nyong'o, Alexander England, Josh Gad. - Engels gesproken, Duits nagesynchroniseerd, ondertiteld in het Nederlands of Duits - Videoversie van de film: Groot-Brittannie : Made Up Stories, (c)2019 - Bevat ook: Achter de schermen ; Interviews met cast & crew
ISBN 4013549109222
PPN 424493799
Genre griezelverhaal - humoristische roman
Taal Engels