Lekker en gezond koken voor singles
Boek

Lekker en gezond koken voor singles ([2019])/ Adam Bjerck, photography: Christoffer Meyer ; Nederlandse vertaling [uit het Noors]: Erica Weeda voor het Scandinavisch Vertaal- en Informatiebureau Nederland (SVIN)

Recensie

Adam Bjerck is een veelgeprezen chefkok, lid van het Noorse Nationale Culinaire Team en chefkok/eigenaar van Bjerck Restaurant & Bar in het Noorse Bergen. In dit kookboek legt hij de focus op éénpersoonshuishoudens, waarvan er zoveel zijn. In veertien weekmenu's met elk vier gerechten, waarvan één dubbele portie, laat hij zien hoe je lekkere en makkelijke gerechten voor jezelf kunt maken. Klassiekers met zijn eigen twist, 'one pot'-gerechten, ovenschotels, stoofpotjes, maaltijdsalades en gerechten geïnspireerd op de Oosterse, Mexicaanse, Britse en mediterrane keuken, met vis, vlees of vegetarische ingrediënten. Bij elke week vind je een praktische boodschappenlijst, zodat je alles in een keer voor de hele week kunt inslaan. Adam sluit af met zijn favoriete salades en soepen, zodat je je diner ook kunt uitbreiden. De gerechten zijn stapsgewijs beschreven, eenvoudig te bereiden en geïllustreerd met een paginafoto van het gerecht. Nadeel is dat er geen (voor)bereidingstijden bij staan vermeld. Een eigentijds kookboek voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Specificaties

Nederlands | 9789044754728 | 175 pagina's

Titel Lekker en gezond koken voor singles
Uniforme titel Koken voor singles
Auteur Adam Bjerck
Secundaire auteur Christoffer Meyer ; Erica Weeda
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2019]
Overige gegevens 175 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Handige en gevarieerde weekmenu's voor één persoon - Met register - Vertaling van: 1 porsjon : middager og sm°aretter bare til deg selv. - Oslo : Cappelen Damm AS, (c)2017
ISBN 9789044754728
PPN 424532093
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken