Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Zoogdieren
Boek

Zoogdieren ([2019])/ Sarah Ridley, vertaling [uit het Engels]: Paul van den Belt ; eindredactie: TekstBalk Redactiebureau, Ria Balk

Honden, olifanten en beren: het zijn allemaal zoogdieren. Waaraan herken je een zoogdier? Lees wat de kenmerken zijn. Met veel grote kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het dierenrijk is verdeeld in twee grote groepen dieren: gewervelden en ongewervelden. Beide groepen kun je verder onderverdelen in diverse soorten, één is de groep van de zoogdieren. De kenmerken hiervan worden in deze uitgave, in royaal vierkant formaat en met kleurrijk omslag, uiteengezet. Wist je bijvoorbeeld dat alle zoogdieren haren op hun huid hebben en dat ze allemaal warmbloedig zijn? Super interessant voor jonge dierenliefhebbers, dit deel uit de serie 'Soort bij soort : ...in het dierenrijk'*. De kleur van de achtergrond waaarop de tekst is geplaatst, wisselt steeds. De vrij korte teksten staan in vrij grote letters. Grote, vaak omkaderde kleurenfoto's ondersteunen de tekst goed. In gekleurde tekstkaders zijn vragen opgenomen, die de lezer aansporen tot nadenken. Voor in het boek vinden we een inhoudsopgave, achterin staat een lijst met moeilijke woorden, een register en meer-weten-tips voor bijpassende boeken en websites. Leerzame uitgave, die zowel thuis als op school erg bruikbaar is. Vanaf ca. 8 jaar, ook geschikt voor iets oudere moeizame lezers.

Specificaties

Nederlands | 9789463415064 | 24 pagina's

Titel Zoogdieren
Auteur Sarah Ridley
Instelling /TekstBalk Redactiebureau, Sint-Oedenrode
Secundaire auteur Paul van den Belt ; Ria Balk
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2019]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Mammals have hair. - Wayland, Hodder and Stoughton Limited, (c)2018. - (In de animal kingdom)
ISBN 9789463415064
PPN 42315074X
Rubriekscode 598.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zoogdieren
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Zoogdieren

Relaties/Serie

Soort bij soort
Boek

Soort bij soort ... in het dierenrijk (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Sarah Ridley