De bromance boekenclub
Boek

De bromance boekenclub de eerste regel van de boekenclub: je praat niet over de boekenclub ([2020])/ Lyssa Kay Adams, vertaling [uit het Engels]: P.V. Biermée

Als een man niet langer welkom is bij zijn vrouw, wordt hij te hulp geschoten door zijn sportvrienden die hem opnemen in hun bromance boekenclub, waarin ze uit een historische roman tips halen om het huwelijk te redden.

Aanwezigheid

Recensie

Gavin Scott is niet langer welkom bij zijn vrouw Thea en hun tweelingdochtertjes van drie. Hun eveneens driejarige huwelijk lijkt een complete leugen. Thea is zichzelf helemaal kwijtgeraakt en ook Gavin weet niet veel meer zeker. Zijn Bromancevrienden uit zijn honkbalteam schieten hem te hulp op wel heel unieke wijze. Ze hebben een geheime boekenclub om relaties te redden en Gavin mag erbij. De lezer leest een aantal passages met hem mee in de historische roman waaruit de mannen al hun tips halen. Hoewel het geheel in eerste instantie surrealistisch overkomt, weet de auteur het verhaal toch geloofwaardig neer te zetten. Tijd blijkt niet bepalend voor de liefde en ook niet voor het zelfrespect van de vrouwelijke hoofdpersonen. Aangezien hun grootste probleem zich tussen de lakens uit, is het onderwerp seks in eerste instantie taboe in het boek. Later, wanneer de problemen serieus aangepakt worden, komt dit onderwerp wel degelijk tot bloei. De lichte erotiek spat dan van de pagina's, maar blijft respectvol en geloofwaardig. Originele invalshoek. Normale druk, veel interlinie.

Specificaties

Nederlands | 9789022589748 | 319 pagina's

Titel De bromance boekenclub : de eerste regel van de boekenclub: je praat niet over de boekenclub
Auteur Lyssa Kay Adams
Secundaire auteur P.V. Biermée
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, [2020]
Overige gegevens 319 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The bromance book club. - New York : Berkley, 2019
ISBN 9789022589748
PPN 424382075
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Nederlands