Magisch badboekje
Boek

Magisch badboekje [woordjes] ([2019])

Zie je het huis en de boom, en de kip en het konijn? En kijk eens wat er nog meer tevoorschijn komt als je het boekje onder water houdt! Vierkant, plastic, tekstloos badboekje met eenvoudige lijntekeningen, waarin kleuren verschijnen door contact met water. Vanaf ca. 6 maanden.

Aanwezigheid

Recensie

Dit vierkante, zacht gevulde plastic babyboekje met afgeronde hoeken is waterafstotend en bedoeld om mee in bad te nemen. In tegenstelling tot gewone badboekjes, biedt dit tekstloze boekje een leuk extraatje: wanneer het nat wordt, komen er allerlei kleuren tevoorschijn. Er is geen tekst; op elke pagina is alleen een eenvoudige lijntekening te zien, opgezet in verschillende kleuren tegen een witte achtergrond. Wanneer het boekje in het water wordt gehouden, krijgen de afbeeldingen kleur en komen er verborgen plaatjes tevoorschijn. Wanneer het boekje opdroogt, verdwijnen ze weer. De illustraties bevatten voor baby's en dreumesen herkenbare voorwerpen, zoals een zon, een bloem en een huis. Zo kunnen kleintjes spelenderwijs nieuwe woordjes leren. Het plotseling verschijnen van de kleurtjes zal baby's en dreumesen op mooie wijze verwonderen. In dezelfde uitvoering verscheen ook 'Magisch badboekje : dieren'*. Vanaf ca. 6 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789403208855

Titel Magisch badboekje : [woordjes]
Uniforme titel Woordjes
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Ballon, [2019]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 14 cm
Annotatie Titelbeschrijving gebaseerd op de verpakkingsmateriaal. - Titel gebaseerd op uitgeversinformatie. - Verpakkingsmateriaal vermeldt ook: houd het boekje onder water... en de kleuren verschijnen!
ISBN 9789403208855
PPN 424692201
Genre Boekstart
Thematrefwoord Aanwijsboeken ; Tekstloze prentenboeken ; Plastic boeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Duimelotjes
Boek

Duimelotjes 1-3 jaar (2000-...)

vol.
Uitgeleend