Bram en de Bliksemjagers
Boek

Bram en de Bliksemjagers (oktober 2019)/ Michael Reefs, redactie: Tamara Geraeds ; eindredactie: Marije Onstenk ; illustraties binnenwerk: LukeSure

Bram (10) en zijn vriendin Mei-Lin gaan op zoek naar de Bolbliksems die het weer op aarde regelen. Lukt het ze om de valse tante Lauriel en de illusionist Nodin te snel af te zijn? Met QR-codes voor extra informatie. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde deel over de avonturen van Bram (10), die de gave heeft om via dozen door tijd en ruimte te reizen. Bram en zijn vriendin Mei-Lin gaan de strijd aan met de valse tante Lauriël en de illusionist Nodin. Zij zoeken de Bolbliksems, die het weer regelen en beheerd worden door de Bliksemjagers. De bollen tezamen echter vormen een oeroude kracht en macht over de wereld en liggen verstopt in beroemde tempels en piramides. Lukt het Bram en Mei-Lin om de bollen te vinden voordat ze in handen vallen van Lauriël en Nodin? Avontuurlijk verhaal dat bol staat van de actie en magische hoogstandjes. Geschreven in vlot taalgebruik met veel dialoog. Bevat enkele stripachtige zwart-witillustraties. Via de te scannen QR-codes krijg je meer informatie over de bezochte steden en gebouwen. Omdat acties en figuren uit de eerdere delen worden aangehaald, is het raadzaam om eerst deel 1 en 2 te lezen, 'Bram en het zoldermysterie'* en 'Bram en de Orde van Avalon'**. Er zijn voldoende open eindjes voor een volgend deel. Een spannend en fantasievol boek voor lezers vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492604200 | 317 pagina's

Titel Bram en de Bliksemjagers
Auteur Michael Reefs
Secundaire auteur Tamara Geraeds ; LukeSure"
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Vaals] : Uitgeverij Stormsteen, oktober 2019
Overige gegevens 317 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Rugnummer: 3 - Met QR-codes voor extra informatie
ISBN 9789492604200
PPN 424245647
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Magie ; Fantasiewezens ; Zoektochten
Taal Nederlands