Oceaanstad
Boek

Oceaanstad zoek je mee? ([2019])/ Katherina Manolessou, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Saskia Martens

Beestje is het huisdier van Mila en Basiel en is rood met zwarte stippen. In de duikschool verveelt Beestje zich en gaat verstoppertje spelen. Mila en Basiel maken zich zorgen want waar is Beestje gebleven? Help jij mee Beestje weer te vinden? Groot vierkant zoekboek met fantasierijke, gedetailleerde kleurentekeningen. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zoekboek rond kleurrijk Ocenaanstad. Beestje (rood met zwarte stippen) is het huisdier van Mila en Basiel. In de duikschool verveelt Beestje zich en hij besluit om zonder dit tegen iemand te zeggen verstoppertje te gaan spelen. Mila en Basiel gaan Beestje snel zoeken, maar hebben de hulp nodig van alle kijk-lezers. Zit hij in de Octopustuinen, in het Centraal Zeewier Station, in het Museum, of is hij verdwaald op de Bouwplaats? Wie kan hem vinden? Groot, vierkant prentenboek dat kleurig en wervelend is vormgegeven: per kijkplaat zijn er meer dan honderd figuren en voorwerpen te zien en de begeleidende tekst stuurt en informeert de speurders. Vind Beestje in dit enorme levendige gebeuren maar eens terug... En als je ook nog zoekt naar iemand die slaapt, iemand die huilt, vijf zeeslangen of een gecamoufleerde inktvis met strepen dan ben je nog veel langer zoet met speuren! Leuk prentenboek met veel gebruiksmogelijkheden en aanleidingen voor interactie. Met (iets te klein gedrukte) oplossingen achterin. Eerder verscheen in vergelijkbare opzet 'Plantenstad : zoek je mee?'*. Een aanwinst voor speurneuzen vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789403212708 | 31 pagina's

Titel Oceaanstad : zoek je mee?
Uniforme titel Zoek je mee? Zoek je mee? Oceaanstad
Auteur Katherina Manolessou
Secundaire auteur Saskia Martens
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Klavertje Vier, [2019]
Overige gegevens 31 pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Met honderden dingen om te zoeken! - Vertaling van: Look for ladybird in Ocean City. - London : Frances Lincoln Children's Books, (c)2019
ISBN 9789403212708
PPN 42441645X
Genre dierenleven
Thematrefwoord Verstoppertje ; Zeedieren ; Fantasiewezens ; Zoekboeken
Taal Nederlands