F*ck de liefde
DVD

F*ck de liefde ([2020])/ regie Appie Boudellah, Lodewijk van Lelyveld

Drie met elkaar verbonden liefdesverhalen waarin het gaat over echtscheiding, avontuurtjes, ontslag en carrière en nieuwe liefdes.

Aanwezigheid

Recensie

Nederlandse romantische komedie (2019) van Appie Boudellah en Lodewijk van Lelyveld met Bo Maerten (Wolf), Thijs Römer (Moordvrouw), Yolanthe Cabau (Popoz), Maurits Delchot (Flikken Maastricht), Edwin Jonker (Oesters van Nam Kee) en Victoria Koblenko (Fashion chicks). Drie liefdesverhalen komen samen: Lisa, die in scheiding ligt, gaat met vriendinnen naar Curaçao, waar ze een charmante man ontmoet. Haar man duikt thuis de vrijgezellenwereld in en slaapt met de verleidelijke Cindy. Bo, de zus van Cindy, is getrouwd met Said, die zijn baan kwijt is maar dat niet aan Bo vertelt. Bo maakt juist carrière bij een aantrekkelijke baas. Beoordeling IMDb: 4,8 (van 10). Roosje van der Kamp (Parool 2-10-'19): 'Platvloerse komedie met gebrek aan karakter (...) slap aftreksel van Alles is liefde. Het is onduidelijk wat de boodschap is, waardoor de film een opeenstapeling van gebeurtenissen blijft.' Barry Kuiper (Gids.tv 3-10-'19): 'Origineel is het niet, maar helaas valt er ook weinig te lachen. Smakeloze grappen met viagrapillen passeren de revue, wat (..) tenenkrommende stukken oplevert. Ook een zinderende ontknoping blijft uit, waardoor je toch teleurgesteld de zaal verlaat. De cast (...) doet het nog aardig, maar het script is om te huilen' (2 sterren).

Specificaties

Nederlands | 8711983970939

Titel F*ck de liefde
Uniforme titel Fuck de liefde
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Appie Boudellah ; Lodewijk van Lelyveld ; Bo Maerten ; Thijs Römer ; Yolanthe Cabau
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 96 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Bo Maerten, Thijs Römer, Yolanthe Cabau, Edwin Jonker. - Nederlands gesproken - Videoversie van de film: Nederland : AM Pictures, (c)2019 - Alternatieve titel: Fuck de liefde
ISBN 8711983970939
PPN 424906066
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Nederlands