De notenkraak 2
DVD

De notenkraak 2 ([2019])/ directed by Cal Brunker

Eekhoorn Surly en zijn vrienden wonen weer in het stadspark. De burgemeester wil hen verjagen om in het park een pretpark te bouwen. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Animatiefilm van Cal Brunker (Escape from planet earth), het vervolg op 'De notenkraak'* (2014). Eekhoorn Surly, zijn vriendinnetje Andie en andere dierenvrienden wonen nu in een notenwinkel waar ze genieten van een 'all you can eat' buffet. Wanneer de notenwinkel echter door onvoorzichtigheid van een van hen ontploft, moeten ze op zoek naar een nieuwe woonplek en gaan terug naar het stadspark van Oakton Stad. Daar zijn ze niet lang veilig, want de burgemeester van de stad wil er een pretpark bouwen om veel geld te verdienen. De dieren van het park moeten het opnemen tegen ongediertebestrijders, mannen met bulldozers en de gemene en verwende dochter van de burgemeester. Sandie Angulo Chen (commonsensemedia.org) ziet een dun, niet origineel verhaal met veel geweld en fysieke grappen. Zij prijst de positieve boodschap over samenwerken, vriendschap en voor elkaar zorgen in een middelmatige film die jonge kijkers die de lat niet hoog leggen wel zal aanspreken; 2 sterren. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461876799

Titel De notenkraak 2
Uniforme titel The nut job 2 The nut job 2: nutty by nature
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Cal Brunker ; Will Arnett ; Katherine Heigl
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Remain in Light, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph. - Nederlands, Engels of Frans gesproken, ondertiteld in het Nederlands of Frans - Videoversie van de animatiefilm: Canada : ToonBox Entertainment Ltd., (c)2017 - Oorspronkelijke titel: The nut job 2: nutty by nature
ISBN 9789461876799
PPN 424883112
Taal Nederlands