Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Spider-Man
Boek

Spider-Man eeuwig jong [Dyslexie editie] ([2019])/ Stefan Petrucha, vertaald [uit het Engels] door Barend de Voogd

Spider-Man bindt de strijd aan met verschillende personen die een mysterieus kleitablet met bijzondere krachten in bezit willen krijgen. Gedrukt in lettertype Dyslexie. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Spider-Man, een stripfiguur van begin jaren zestig, is wereldwijd een cultfiguur geworden door kaskraker films. In deze uitgave wordt een deel van het verhaal van Peter Parker, alias Spider-Man, opnieuw verteld. Inzet van de strijd met veel oude bekenden is een mythisch kleitablet met inscriptie dat misschien wel het eeuwige leven belooft. De Kingpin, de Lizard en Silvermane, de oude leider van de beruchte Maggia: allemaal willen ze met het tablet aan de slag. Spider-Man moet weer langs veel gebouwen slingeren en proberen te overleven door zijn beroemde spinnengevoel te gebruiken. Het verhaal is redelijk vlot geschreven. Student Parker, een echte nerd, worstelt met de vraag wat hij het beste kan doen als hij verandert in Spider-Man. Er gaat dan ook heel veel mis voor Spider-Man en veel familieleden en vrienden overleven het niet. Maar ja, Spider-Man is zoals de titel al zegt 'eeuwig jong'. Dus aardig leesvoer voor de grote groep fans. Deel uit de serie 'Een verhaal uit het Marvel universum' waarin ook 'Wie is de Black Panther' en 'The Avengers: iedereen wil de wereld overnemen' verschenen. Gedrukt in lettertype Dyslexie. De zinnen zijn rechts niet uitgelijnd, maar de bladzijden tonen erg vol. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463244190 | 285 pagina's

Titel Spider-Man : eeuwig jong [Dyslexie editie]
Uniforme titel Eeuwig jong Spiderman
Auteur Stefan Petrucha
Secundaire auteur Barend de Voogd
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2019]
Overige gegevens 285 pagina's - 24 cm
Annotatie In colofon: Spider-Man is een creatie van Stan Lee en Steve Ditko - Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, (c)2019 - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype - Vertaling van Spider-Man: forever young. - Marvel, (c)2019
ISBN 9789463244190
PPN 424309386
Genre science-fiction
Thematrefwoord Helden
Taal Nederlands