Guilt
DVD

Guilt ([2020])/ directed by Robert McKillop

Als twee broers per ongeluk een man doodrijden, proberen ze hun sporen uit te wissen, maar de familie en buren van de man gaan op zoek naar de waarheid.

Aanwezigheid

Recensie

Britse komische misdaadserie (2019) van Robert McKillop (Clique), geschreven door Neil Forsyth (Bob Servant) met Mark Bonnar (Unforgotten, Line of Duty), Ruth Bradley (Pursuit, Primeval) en Jamie Sives (Get him to the Greek). Twee Schotse broers uit Edinburgh rijden op de weg terug van een bruiloft per ongeluk een oude man dood. In paniek besluiten ze hun sporen uit te wissen en lijken daarmee weg te komen. Maar als familie en buren van de overleden man niet in een ongeluk geloven, wordt het de broers toch heet onder de voeten. Beoordeling IMDb: 7,4. Luuk Hulsman (Gids.tv 12-11-'19): 'bloedstollend spannende serie (...) In het gouden tijdperk van de televisieserie is Guilt al snel schatplichtig aan enkele recente producties, waarvan Breaking Bad en Fargo de beste voorbeelden zijn.'Daniëlle (Scriptgirl.nl 17-9-'19) bij de aankondiging van de serie: "Op papier ziet Guilt er goed uit. De plot is spannend en de acteurs zijn prima. Volgens de BBC wordt 'Guilt is a stylish, contemporary drama with riveting plot twists and a strong vein of black humour throughout'."

Specificaties

Engels | 8711983970533

Titel Guilt
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Robert Mckillop ; Mark Bonnar ; Jamie Sives
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2020]
Overige gegevens 2 dvd-video's (4 × ongeveer 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Mark Bonnar, Jamie Sives, Ruth Bradley. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de miniserie: Groot-Brittannië : Expectation, (c)2019
ISBN 8711983970533
PPN 424907682
Genre thriller
Taal Engels