Adobe Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen
Boek

Adobe Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen ([2019])/ RC Concepcion, vertaling Hans van ter Toolen

Cursusboek voor de fotobewerkingsprogramma's Lightroom en Photoshop bevat elf lessen met een stapsgewijze uitleg van de programma's en de afstemming op elkaar.

Aanwezigheid

Recensie

Lightroom en Photoshop zijn fotobewerkingsprogramma's van het pakket Adobe Creative Cloud. Daarop kun je je abonneren. Afhankelijk van de bewerking die je wilt toepassen, gebruik je Lightroom of Photoshop, of beide. Dit cursusboek bevat elf lessen, waarbij elke les met stapsgewijze uitleg resulteert in de voltooiing van een project. De lessen 1 t/m 5 behandelen Lightroom-bewerkingen: importeren en beheren van foto's; foto's ordenen; algemene, lokale en creatieve aanpassingen met de module Ontwikkelen. Het boek vervolgt met lessen waarbij zowel Lightroom als Photoshop gebruikt worden: de programma's op elkaar afstemmen, foto's in verschillende formaten van Lightroom naar Photoshop sturen om te selecteren en te maskeren, om te retoucheren, om speciale effecten toe te passen en om te combineren. De laatste les behandelt het exporteren van foto's om aan anderen te tonen. Deze volledig in kleur uitgevoerde paperback met vele fraaie voorbeeldafbeeldingen is een regelrechte aanrader, zeker voor fotografen voor wie deze programma's nieuw zijn. Met register.

Specificaties

Nederlands | 9789463561310 | 320 pagina's

Titel Adobe Photoshop CC en Lightroom CC voor fotografen
Auteur RC Concepcion
Secundaire auteur Hans van ter Toolen
Type materiaal Boek
Editie 2e editie, Nederlands;
Uitgave [Culemborg] : Van Duuren Media, [2019]
Overige gegevens 320 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Adobe photoshop and Lightroom Classic CC. - Adobe Press, (c)2019. - 2nd edition. - (Classroom in a book)
ISBN 9789463561310
PPN 424209330
Rubriekscode 527.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Adobe Photoshop CC (computerprogramma) ; Adobe Photoshop Lightroom Classic CC (computerprogramma)
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Photoshop CC

Relaties/Serie

Classroom in a book
Boek

Classroom in a book (1993-...)

vol.
Uitgeleend