Mo's Daughters
Boek

Mo's Daughters (2018)

Specificaties

Nederlands

Titel Mo's Daughters
Uniforme titel Mo's
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Mo's Daughters, 2018
Overige gegevens 10 delen - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt logo: Mo's
PPN 424229978
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Cato en de regenboog
Boek

Cato en de regenboog ([2018])

Als Cato in de tuin bijzondere beestjes onderzoekt, ziet ze ineens boven de tuinsproeier een prachtige regenboog. Hoe kan dat? Cato wil altijd weten hoe alles werkt, dus bedenkt ze slimme experimenten. Haar cavia Poema blijkt een fantastische hulp te zijn. Prentvertelling met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Marjolijn Hovius
Maan in Canada
Boek

Maan in Canada ([2018])

Voordat ze gaat slapen, laat Maan haar wereldbol draaien. Die stopt bij Canada, dus dat is waar Maan en haar knuffel Eend in hun dromen naartoe gaan. Ze lopen door een woud met reuzenbomen, bijzondere dieren en een Wijze Vrouw die kan praten met de dieren. Klein formaat prentenboek met vrolijk gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 15/10/2024
Femke Manger
Mila en de tent
Boek

Mila en de tent ([2020])

Als Mila op een foto haar stoere oma voor een tent in de woestijn ziet zitten, wil ze ook in een tent slapen. Die kan ze prima zelf bouwen in de tuin. 's Nachts helpt Mila een bange vleermuis om zich over zijn angst heen te zetten. Prentvertelling met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 18/10/2024
Nienke Peeters-Haan
Mila en de vogels
Boek

Mila en de vogels ([2018])

Mila vindt het heerlijk om in de regen buiten te spelen. Met haar 'ontelbaarmiljoendingenrugzak' klimt ze in een boom en pakt haar verrekijker. Ze ontdekt dat een koolmeesje uit het nest is gevallen. En Buurpoes ligt al op de loer! Kunnen Mila en knuffel Roef het vogeltje redden? Prentvertelling met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Uitgeleend
Nienke Peeters-Haan
Mila op zolder
Boek

Mila op zolder ([2018])

Mila wil een muisje helpen. Met een stuk kaas, haar 'ontelbaarmiljoendingenrugzak' en knuffel Roef gaat ze op zoek. Het spoor leidt naar een donkere zolderkamer vol spinnenwebben, maar Mila is nergens bang voor. Ze vindt niet alleen de hongerige muizenfamilie maar ook een verborgen schat van haar avontuurlijke oma Ludmilla. Prentvertelling met kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Nienke Peeters-Haan