Woolytoons pop-ups
Boek

Woolytoons pop-ups mix & match je eigen unieke pop-up! (2019)/ Tessa van Riet-Ernst, fotografie: Marlous Kuik en Barbara Pedroli ; editing: Helma Lubbers

Werkbeschrijvingen voor het haken van 'omkeerpoppen', twee verschillende knuffels in één. Er zijn zestien figuren beschreven, zoals een zebra, eenhoorn, uil, bij, koe, mol, nijlpaard, haan.

Aanwezigheid

Recensie

Na twee boeken over Woolytoons knuffeldekens nu een boek met Woolytoons pop-ups van de schrijfster die ook al amigurumi haakboeken op haar naam heeft staan. Het gaat hier om zogenaamde 'omkeerpoppen'. Deze figuren zijn dubbele wezens waarbij de ene helft in de andere helft verdwijnt en omgekeerd. Een koe in een bij of een koala in een éénhoorn. Opnieuw een uitgave van Scheepjeswol en dan vooral het zachte pluizige garen Sweetheart soft. Er zijn zestien figuren die willekeurig gemixt kunnen worden. Voorin staat na de inhoudsopgave een uitgebreide haakcursus met stap-voor-stapfoto's. Dan worden de figuren voorgesteld en volgen de werkbeschrijvingen met steeds behulpzame detail- en eindresultaatfoto's in kleur. De gemiddelde haakster zal de figuren kunnen maken. Steken tellen of uithalen is wel een uitdaging met dit garen, maar de zachtheid van het eindresultaat maakt alles goed. Een verzorgd boek met zachte knuffeldieren die door het omkeereffect nét weer iets anders zijn dan de gemiddelde gehaakte knuffel.

Specificaties

Nederlands | 9789491840494 | 105 pagina's

Titel Woolytoons pop-ups : mix & match je eigen unieke pop-up!
Auteur Tessa van Riet-Ernst
Secundaire auteur Marlous Kuik ; Helma Lubbers
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave [Tynaarlo] : Scheepjes®, 2019
Overige gegevens 105 pagina's - illustraties - 26 cm
ISBN 9789491840494
PPN 42452693X
Rubriekscode 625.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Knuffels; Haakpatronen ; Speelgoedbeesten; Haakpatronen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Haken