Liefde op het strand
Boek

Liefde op het strand weddingplanner Avery gelooft in ware liefde, maar alleen voor haar klanten ([2020])/ Jennifer Probst, vertaling [uit het Engels]: Ella Vermeulen

Een weddingplanner die de romantische bruiloft voor haar beste vriendin gaat organiseren, wordt daarbij gehinderd door de plannen die de broer van de bruid heeft.

Aanwezigheid

Recensie

Avery Sunshine runt samen met haar beide zussen 'Sunshine Bridal', een succesvol bureau voor weddingplannen. Ze krijgt de opdracht in drie maanden tijd de bruiloft van haar beste vriendin Ally Ross te regelen. De bruid wil een zomerbruiloft op het strand aan de kust van New Jersey. Minpunt bij de organisatie van die bruiloft is dat Carter Ross, broer van de aanstaande bruid, betrokken wil worden bij alle beslissingen over de trouwerij. Avery en Carter lagen elkaar vroeger al niet maar nu torpedeert hij al Avery's plannen. Toch verandert er gaandeweg bij allebei iets en het spel van afstoten en aantrekken is begonnen. Een ontspannend, zomers verhaal vol romantiek over een al even romantisch onderwerp. De schrijfstijl is prettig, eigentijds, er is humor en af en toe een erotische scene. Het boek is het eerste deel van de 'Zomerzussen-serie'.

Specificaties

Nederlands | 9789022589489 | 430 pagina's

Titel Liefde op het strand : weddingplanner Avery gelooft in ware liefde, maar alleen voor haar klanten
Auteur Jennifer Probst
Secundaire auteur Ella Vermeulen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2020]
Overige gegevens 430 pagina's - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Love on Beach Avenue. - Seattle : Montlake, (c)2020
ISBN 9789022589489
PPN 424381974
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zomerzussen-serie
Boek

Zomerzussen-serie (2020-2021)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Jennifer Probst