Mighty pup power!
Boek

Mighty pup power! ([2020?])/ geschreven door Hollis James met illustraties van Fabrizio Petrossi

Er slaat een meteoor in op het strand van Avonturenbaai. De pups ontdekken dat ze door de meteoor ineens superkrachten krijgen. Als burgemeerster Humdinger dat hoort, heeft hij zijn eigen plannen met die superkrachten. Prentenboek met kleurrijke illustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Er slaat een meteoor in op het strand van Avonturenbaai. De pups zijn in de buurt aan het spelen en ontdekken dat ze ineens superkrachten krijgen. Maar als burgemeester Humdinger dat hoort, wil hij de meteoor stelen en de superkrachten misbruiken. Dat moeten de Mighty Pups natuurlijk voorkomen. Verhaal rond de figuren uit de animatieserie Paw Patrol, uitgezonden door Nickelodeon. In de serie zijn de Ryder en zijn hondenvrienden, de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye, te zien tijdens allerlei reddingsacties. Het verhaaltje heeft weinig om het lijf, en is alleen interessant voor kinderen die de serie kennen. Het is voorzien van paginagrote kleurrijke tekeningen gebaseerd op de animatieserie. De meeste eerdere delen verschenen in klein formaat met slappe kaft; deze uitgave is groter en gebonden. Voor fans van de serie. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047860495

Titel Mighty pup power!
Auteur Hollis James
Secundaire auteur Fabrizio Petrossi
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, [2020?]
Overige gegevens 25 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Verhaal is gebaseerd op de tv-serie "PAW Patrol". - Op titelpagina en omslag: Nickelodeon. - Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Mighty pup power! - Engeland : Nickelodeon Publishing, 2017 - Oorspronkelijke titel: Mega pup power! - 2019
ISBN 9789047860495
PPN 425092968
Thematrefwoord Meteoren ; Reddingsbrigadiers
Taal Nederlands

Relaties/Serie

PAW PatrolTM
Boek

PAW PatrolTM (2014-...)

vol.
Uitgeleend