The good fight
DVD

The good fight ([2020])/ Robert King, Seizoen 2

Advocate Diane Lockhart is nu partner in Reddick, Boseman & Lockhart. Samen met haar protegee en petekind Maia Rindell komt ze onder zware druk te staan.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 2 (2018) van een spin-off van de serie 'The good wife', eveneens van Robert en Michelle King. Hoofdpersoon is nu advocate Diane Lockhart (Christine Baranski). Diane was van plan met pensioen te gaan, maar door een investeringsfraude heeft ze al haar spaargeld verloren. Haar protegee en petekind Maia (Rose Leslie) is de dochter van de man die het schandaal veroorzaakte. Samen verlaten ze de firma en sluiten zich aan bij een concurrerende firma in Chicago. Bij dit prestigieuze kantoor werken vooral Afro-Amerikanen, die vaak slachtoffers van politiegeweld verdedigen. In dit seizoen komt het team van Diane, Maia en Lucca (Cush Jumbo) onder zware druk te staan wanneer een cliënt bij een ander kantoor zijn advocaat vermoordt omdat hij de rekening te hoog vond. Ook moet Diane intern de strijd aangaan met een nieuwe partner en wordt Maia geconfronteerd met de nasleep van het schandaal van haar ouders. Mark Moorman (Volkskrant 11-4-'19) ziet 'het bekende advocatengedoe', maar ook 'een knettergekke serie (...) het is ook, meer dan welke moderne serie ook, een reflectie op de Trump-jaren, met in het middelpunt Christine Baranski als Diane Lockhart, een liberal die heen en weer zwalkt tussen oncontroleerbare woede en berusting (...)'. 13 afleveringen.

Specificaties

Engels | 5053083206444

Titel The good fight
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Brooke Kennedy ; Christine Baranski ; Rose Leslie ; Cush Jumbo
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2020]
Overige gegevens 4 dvd-video's (10 uur, 26 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo. - Engels gesproken, 4 talen nagesynchroniseerd waaronder Frans, 5 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Scott Free Productions, (c)2018 - Bevat ook: Verwijderde scènes ; Gag reel
ISBN 5053083206444
PPN 425804917
Thematrefwoord Advocaten
Taal Engels

Relaties/Serie

The good fight
Boek

The good fight (2019 -)

vol.
Uitgeleend