Robocar Poli
DVD

Robocar Poli op avontuur in de stad ([2020])/ regie JunYoung Eom

Politieauto Poli en zijn vrienden staan altijd klaar om buren en vrienden in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

De eerste bioscoopfilm op basis van de Zuid-Koreaanse animatieserie* 'Robocar Poli' bestaat uit een aantal korte avonturen. Hoofdpersonen zijn politieauto Poli, ambulance Amber, brandweerwagen Roy en helikopter Heli. Alle vier kunnen ze veranderen in robots. Deze vier vrienden hebben menselijke eigenschappen, kunnen praten en actie ondernemen. Ze staan altijd klaar om de inwoners van Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. De jonge vrouw Jin werkt bij de alarmcentrale en stuurt hen op pad. Het team moet onder meer een bosbrand blussen, een storm trotseren en sleeptruck Spookie redden die vastzit op het spoor. Er is altijd een educatief element: het team vertelt dat je altijd moet letten op je veiligheid in het verkeer, op brandveiligheid en op je veiligheid in het dagelijks leven. Emily Ashby (commonsensemedia.org) geeft de serie 4 sterren: vriendelijke sfeer, sympathieke personages, samenwerken en elkaar respecteren, belangrijke lessen over veiligheid. Er is ook een speelgoedlijn van Robocar. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983969988

Titel Robocar Poli : op avontuur in de stad
Uniforme titel Op avontuur in de stad
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur JunYoung Eom ; Cystine Carreon ; Frans Limburg
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just4Kids, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 66 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Cystine Carreon, Frans Limburg, Jelle Amersfoort. - Nederlands gesproken - Videoversie van de animatiefilm: Zuid-Korea : Roi Visual, (c)2019
ISBN 8711983969988
PPN 425232328
Thematrefwoord Reddingsvoertuigen
Taal Nederlands