Can you keep a secret?
DVD

Can you keep a secret? ([2020])/ directed by Elise Duran

Een vrouw vertelt in een vliegtuig al haar geheimen aan een man omdat ze denkt dat er een crash komt, maar dat gebeurt niet. Later blijkt deze man haar nieuwe baas te zijn.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse romantische komedie (2019) van Elise Duran, naar het boek* van Sophie Kinsella. Met Alexandra Daddario (Baywatch), Tyler Hoechlin (Everybody wants some) en Laverne Cox (Orange is the new black). Als ze denkt dat haar vliegtuig gaat crashen, vertelt een vrouw al haar geheimen aan een man. Maar er komt geen crash. Dan blijkt dat hij de nieuwe ceo is van het bedrijf waar ze werkt. Beoordeling IMDb: 5,3. Symen Boersma (Filmtotaal 28-11-'19): 'Niet grappig, niet scherp, niet origineel, niet kijken (...) een film die door de absolute ondergrens zakt' (1 ster). André Waardenburg (NRC 26-11-'19): 'Nagel aan de doodskist van de romantische komedie (...) De grappen slaan allemaal dood, de hoofdpersonen hebben geen chemie en de bijfiguren zijn ergerlijk karikaturaal' (1 ster). Patricia Smagge (Cinemagazine 28-11-'19): 'tenenkrommende exercitie geworden, die niet alleen voorspelbaar en gênant is, maar ook oubollig overkomt, juist omdat men zo zijn best doet van deze tijd te zijn' (1,5 sterren). Williane de Jong (Chicklit 27-11-'19): 'grappige film en leuk voor een avondje uit met je vriendinnen. Er zit niet veel diepgang in, maar dat verwacht je waarschijnlijk ook niet als je de trailer hebt gezien. Een leuke film die je gegarandeerd zal laten lachen - en zwijmelen!' (4 hartjes).

Specificaties

Engels | 4013549104944

Titel Can you keep a secret?
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Elise Duran ; Alexandra Daddario ; Tyler Hoechlin ; Sophie Kinsella
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Splendid Film, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (95 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Kimiko Glenn. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op het boek van Sophie Kinsella - Videoversie van de film: Verenigde Staten : BCDF Pictures, (c)2019
ISBN 4013549104944
PPN 425222942
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Engels