De komst van de kracht
Boek

De komst van de kracht de laatste strijd gaat beginnen ([2020])/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels]: Marike Groot en Sander Brink

In een apocalyptische en magische wereld, waarin mensen met magische krachten worden uitgeroeid, gaat Fallon Swift de strijd aan om dit te stoppen.

Aanwezigheid

Recensie

Dit derde deel van de 'De bron'-trilogie rondt het verhaal van 'De Ene' af. In een post-apocalyptische wereld worden mensen met magische krachten opgejaagd, gemarteld en uitgeroeid door de overgebleven regering en Strijders voor Zuiverheid. Fallon Swift is al vanaf haar geboorte 'De Ene' en in deel 2* van de trilogie heeft zij hard getraind om haar magische krachten te versterken. Het is noodzakelijk dit deel gelezen te hebben om belangrijke personages te leren kennen. In 'De komst van de kracht' gaat Fallon met behulp van familie, vrienden en bondgenoten de strijd aan met de Strijders voor Zuiverheid en de regering. Gelukkig steunt medestrijder Duncan haar in deze onmogelijke missie. Het boek is een waardige afsluiting van deze post-apocalyptische fantasy-trilogie, met aandacht voor vriendschap en relaties, maar ook voor de harde realiteit van het voeren van oorlog.

Specificaties

Nederlands | 9789022581599 | 461 pagina's

Titel De komst van de kracht : de laatste strijd gaat beginnen
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Marike Groot
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2020]
Overige gegevens 461 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The rise of magicks. - New York : St. Martin's Press, (c)2019
ISBN 9789022581599
PPN 424443201
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De bron
Boek

De bron (2018-2020)

vol. bk. 3
Uitgeleend
Nora Roberts