Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
De huizen die we bouwen
Boek

De huizen die we bouwen ([2020])/ Georgia Amson-Bradshaw, vertaling [uit het Engels]: Irene Venditti ; eindredactie en bewerking: Jaap Verschoor

Hoe ziet jouw huis eruit, waar is het van gemaakt en hoe milieuvriendelijk is jouw woning? Lees meer over het bouwen van huizen over de hele wereld en de problemen die erbij komen kijken. Verzin zelf oplossingen voor gestelde problemen en doe de testjes. Met veel foto's en illustraties in kleur. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hoe ziet jouw huis eruit? Waar is het van gemaakt? Hoe milieuvriendelijk is jouw woning? Deze leerzame uitgave uit de serie 'Eco bewust'* leert ons meer over het bouwen van huizen over de hele wereld en de problemen die erbij komen kijken. In de serie ontdekt de lezer hoe ons dagelijks leven een belasting is voor het milieu en welke oplossingen er voor zijn. Het boek is verdeeld in zes hoofdthema's die allemaal ongeveer op dezelfde manier opgebouwd zijn. Zo vinden we in ieder hoofdstuk een aantal pagina's theoretische (vrij technische) informatie, een probleemstelling (mét oplossing) en een praktisch experiment. De tekst is verdeeld in blokken die veelal omkaderd zijn en wordt ondersteund door heldere kleurenfoto's of illustraties. De actuele uitgave past helemaal bij deze tijd. Bevat o.a. een inhoudsopgave, verklarende woordenlijst, tips voor boeken en websites en een register. Met een aantal praktische milieubewuste tips om direct toe te passen. Geschikt voor thuis of op school voor kinderen van ca. 10 t/m 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463415293 | 48 pagina's

Titel De huizen die we bouwen
Auteur Georgia Amson-Bradshaw
Secundaire auteur Irene Venditti ; Jaap Verschoor
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 48 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: The houses we build. - Wayland, Hodder and Stoughton Limited, (c)2018. - (Eco steam)
ISBN 9789463415293
PPN 424550512
Rubriekscode 694
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Woningbouw; Duurzame ontwikkeling ; Woninginrichting; Duurzame ontwikkeling
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Woningbouw

Relaties/Serie

Eco bewust
Boek

Eco bewust (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Georgia Amson-Bradshaw