Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Hamsters
Boek

Hamsters ([2020])/ Pat Jacobs, vertaling [uit het Engels]: Hubertine van den Biggelaar ; redactie: Paul van den Belt

Hoe is het om een hamster te hebben? Lees van alles over soorten hamsters, de verzorging, gedrag en opvoeding. Met veel kleurenfoto's en kennisvragen. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Handig boek voor kinderen die graag voor een hamster willen zorgen. Welke soorten hamsters zijn er? Welke past het beste bij jou? Hoe verzorg je een hamster? Kun je een hamster trainen? Het staat allemaal in dit boek, in 12 korte overzichtelijke hoofdstukken met veel duidelijke kleurenfoto's. Het laatste hoofdstuk is een hamsterquiz, waar je kunt testen wat je van het boek hebt geleerd. Speelse kleurrijke bladspiegel. De foto's van de hamsters, het voer en de kooien staan veelal in een kader op een pastelkleurige achtergrond. De uitgave sluit af met een kennisquiz, woordenlijst, een register en een aantal tips voor bijpassende boeken en websites. Maakt deel uit van de reeks 'Handboek huisdier', de andere twee delen gaan over de verzorging van honden en katten*. De boeken zijn vertaald uit het Engels, in deze Engelstalige serie 'Pet Pals' verschenen delen over veel meer dieren. Voor kinderen die hamsters hebben of erover denken er eentje te kopen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar, ook geschikt voor moeizame lezers.

Specificaties

Nederlands | 9789463416399 | 32 pagina's

Titel Hamsters
Auteur Pat Jacobs
Secundaire auteur Hubertine van den Biggelaar ; Paul van den Belt
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Alles wat je wilt weten over jouw huisdier? - Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Hamsters. - Wayland, (c)2018. - (Pet pals)
ISBN 9789463416399
PPN 424858452
Rubriekscode 634.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Hamsters; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Hamsters

Relaties/Serie

Handboek huisdier
Boek

Handboek huisdier (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Pat Jacobs