Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Honden
Boek

Honden ([2020])/ Pat Jacobs, vertaling [uit het Engels]: Hubertine van den Biggelaar ; redactie: Paul van den Belt

Hoe is het om een hond te hebben? Lees van alles over soorten honden, de verzorging, gedrag en opvoeding. Met veel kleurenfoto's en kennisvragen. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De reeks 'Handboek huisdier'* gaat op informatieve wijze in op het houden van huisdieren. Dit deel gaat over de hond. Het biedt gedegen informatie in overzichtelijke hoofdstukken van steeds twee pagina's, onder meer over de kenmerken van de hond, welke rassen er zijn, hoe je een hond uitkiest, huisvesting, training, voeding en lichamelijke verzorging. Daarnaast wordt achtergrondinformatie gegeven zoals gezondheid van het dier, het gedrag en lichaamstaal. Aan het einde is er een quiz om alle gegeven informatie nog eens goed te oefenen. Afgesloten wordt met een woordenlijst, register en verwijzingen naar andere hondenboeken en websites. De tekst op de pagina's staat steeds in blokjes en is inhoudelijk en qua taalgebruik goed op de doelgroep afgestemd. De kleurenfoto's in verschillende formaten en het afwisselende kleurgebruik zorgen voor een aantrekkelijk geheel. Leuke eerste kennismaking om te zien hoe het is om een hond te hebben. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar, ook voor kinderen die niet zo van lezen houden.

Specificaties

Nederlands | 9789463416382 | 32 pagina's

Titel Honden
Auteur Pat Jacobs
Secundaire auteur Hubertine van den Biggelaar ; Paul van den Belt
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Alles wat je wilt weten over jouw huisdier? - Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Dogs. - Wayland, (c)2018. - (Pet pals)
ISBN 9789463416382
PPN 424858460
Rubriekscode 634.13
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden

Relaties/Serie

Handboek huisdier
Boek

Handboek huisdier (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Pat Jacobs