Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Katten
Boek

Katten ([2020])/ Pat Jacobs, vertaling [uit het Engels]: Hubertine van den Biggelaar ; redactie: Paul van den Belt

Hoe is het om een kat te hebben? Lees van alles over soorten katten, de verzorging, gedrag en opvoeding. Met veel kleurenfoto's en kennisvragen. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Ben jij een kattenliefhebber? Dan is dit informatieve boek een must-have voor jou! Je vindt hierin uiteenlopende informatie over deze huisdieren: over het uiterlijk, de verschillende soorten katten, hun eigenschappen, de verzorging, de gezondheid, over wat er nodig is om een kat te houden en nog veel meer! De uitgave is ingedeeld in 12 korte hoofdstukken die telkens een dubbele pagina omvatten. Op de pagina's staan veel korte tekstblokjes, al dan niet omkaderd. De teksten worden afgewisseld met weetjes, korte checklists en ze worden veelvuldig ondersteund door heldere kleurenfoto's. Het totaal vormt een kleurrijk en speels geheel. Daarnaast bevat het boek een inhoudsopgave, een katten-quiz, een woordenlijst, een register en een aantal tips voor bijpassende boeken en websites. Interessante uitgave uit de serie 'Handboek huisdier', die ook boeken over honden en hamsters* bevat. Geschikt voor thuis of op school passend bij kinderen in de leeftijd vanaf ca. 8 t/m 10 jaar, ook voor moeizame lezers.

Specificaties

Nederlands | 9789463416375 | 32 pagina's

Titel Katten
Auteur Pat Jacobs
Secundaire auteur Hubertine van den Biggelaar ; Paul van den Belt
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Alles wat je wilt weten over jouw huisdier? - Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Cats. - Wayland, (c)2018. - (Pet pals)
ISBN 9789463416375
PPN 424858479
Rubriekscode 634.23
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Katten

Relaties/Serie

Handboek huisdier
Boek

Handboek huisdier (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Pat Jacobs