Boordevol liefde
Boek

Boordevol liefde (januari 2020)/ Susan Mallery, vertaling [uit het Engels]: Karin Schuitemaker

Na de dood van zijn vader komt de eigenaar van een miljoenebedrijf erachter dat hij twee halfzussen heeft die elkaar niet kennen en die een totaal ander verleden hebben.

Aanwezigheid

Recensie

Malcolm Carlesso, eigenaar van een miljoenen familiebedrijf, komt er na de dood van zijn vader achter dat hij twee halfzussen heeft die elkaar ook niet kennen. De ene is de 26-jarige Callie Smith, een ex-gedetineerde. De andere is de 12-jarige Keira, die gehard is door het straatleven. Malcolm neemt beide halfzussen op in het grote landhuis, naar de wens van zijn grootvader die in hetzelfde huis woont. Callie en Keira vertonen beide vluchtgedrag, zowel uit gebrek aan vertrouwen als uit het niet kunnen wennen aan de luxe levensstijl. En hoe leer je om te gaan als zussen en broer, hoe word je een echt gezin? Passen even later de partners van zowel Malcolm als Callie daarbij? Een romantisch familieverhaal dat in een rustig tempo wordt verteld en waarin vertrouwen in elkaar het belangrijke thema is. Van de Amerikaanse auteur zijn al meerdere soortgelijke romantische boeken verschenen die een grote groep vrouwelijke lezers trekt. Vrij kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789034759986 | 413 pagina's

Titel Boordevol liefde
Auteur Susan Mallery
Secundaire auteur Karin Schuitemaker
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, januari 2020
Overige gegevens 413 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books S.A. - Vertaling van: When we found home. - Toronto : HQN® Books, (c)2018
ISBN 9789034759986
PPN 424972751
Genre romantische verhalen - familieroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 240
Uitgeleend