Heal
Boek

Heal verander je bewustzijn, verander je lichaam, verander je leven! ([2020])/ Kelly Noonan Gores, vertaling [uit het Engels] Jörgen van Drunen ; redactie Vitataal tekst & redactie

Wetenschappers leggen uit hoe onbalans in het lichaam op verschillende manieren hersteld kan worden op chemisch (voeding), fysiek (beweging) en emotioneel (gedachten) niveau. Met voorbeelden uit de praktijk.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur is de maakster van de gelijknamige documentaire ( 2017 ) over de power van de mind waarin vooraanstaande wetenschappers en spirituele leraren op dit gebied als o.a. Bruce Lipton, Marianne Williamson, Deepak Chopra, Joe Dispenza en Bernie Siegel vertellen over genezen. De boodschap is dat gedachten, overtuigingen en emoties grote invloed hebben op onze gezondheid. Onderwerpen gaan o.a. over de kracht van je onderbewustzijn, het placebo-effect, perceptie en overtuigingen, communiceren met je lichaam, spontane remissies. Met persoonlijke verhalen over hoe mensen, door hun perceptie over hun ziekte te veranderden, weer gezond werden. Met toelichting van de experts. Heldere uitleg, to the point en bij elk onderwerp een samenvatting op het betreffende onderwerp van de experts. Dit boek geeft een wetenschappelijk onderbouwde, holistische en fascinerende visie op gezondheid. Informatief, hoopgevend en prettig om te lezen. Waardevol voor een breed publiek. Het boek heeft deels bladzijden in turquoise. Bevat inhoudsopgave, noten en korte biografieën van de geciteerde experts.

Specificaties

Nederlands | 9789460151965 | 271 pagina's

Titel Heal : verander je bewustzijn, verander je lichaam, verander je leven!
Auteur Kelly Noonan Gores
Secundaire auteur Jörgen van Drunen
Type materiaal Boek
Uitgave Eeserveen : Uitgeverij Akasha, [2020]
Overige gegevens 271 pagina's - 21 cm
Annotatie Gebaseerd op de gelijknamige documentaire - Met literatuuropgave
ISBN 9789460151965
PPN 42485869X
Rubriekscode 611.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Healing
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Healing