Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Pluis laat scheetjes
Boek

Pluis laat scheetjes (2020)/ Michael Rosen, met illustraties van Tony Ross ; vertaling [uit het Engels]: Annemarie Bon ; redactie: Carry Elemans

Elvie wil graag een hondje die ze kunstjes kan leren. Ze vindt het niet leuk als haar moeder een vis meebrengt. Jammer is dat de vis niet wil zitten en blaffen. Hij heeft wel een ander talent: hij laat scheetjes! Met veel grappige zwart-witte tekeningen. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Elvie wil heel graag een hondje die ze kunstjes kan leren. Als mamma thuiskomt met een vis in een kom is ze dan ook eventjes teleurgesteld, maar al gauw neemt ze zich voor de vis dan maar te dresseren. Dat lukt heel aardig, alleen stilzitten kan Pluis niet. Maar met kleine scheetjes antwoord geven op sommetjes des te beter. En als Elvie hem leert te zingen door scheetjes in verschillende toonhoogten te laten, gaan ze meedoen aan Holland Got Talent. Heel humoristisch en origineel met vaart geschreven eerste leesboekje op AVI-M4. Er worden verschillende lettertypen gebruikt. Geïllustreerd met heel veel grappige in grijstinten ingekleurde pentekeningen in een losse, vlotte stijl die uitstekend bij de tekst passen. Achterin staan nog een paar leesvragen. Deel uit de serie 'Makkelijk lezen met Bontekoe'. Met code waarmee het verhaal op AVI-niveau beluisterd kan worden op meeluisterboek.nl. Een geweldig leuk eerste leesboekje waarvan je zou wensen dat er veel meer van verschenen. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463522762 | 82 pagina's

Titel Pluis laat scheetjes
Auteur Michael Rosen
Secundaire auteur Tony Ross ; Annemarie Bon ; Carry Elemans
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2020
Overige gegevens 82 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Fluff the furting fish. - London : Andersen Press Ltd England, (c)2013
ISBN 9789463522762
PPN 42441225X
Genre dierenleven - humoristische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Makkelijk lezen met Bontekoe
Boek

Makkelijk lezen met Bontekoe (2019-...)

vol.
Uitgeleend