Vergeet Tijger niet!
Boek

Vergeet Tijger niet! (2020)/ Michael Rosen, met illustraties van Tony Ross ; vertaald [uit het Engels] door Annemarie Bon ; redactie: Carry Elemans

Meneer en mevrouw Haast hebben zoveel haast dat ze vergeten Harrie naar school te brengen. Hun kat Tijger zoekt een oplossing. Maar wie geeft hem zijn eten? Met veel grappige zwart-wittekeningen. AVI-E4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Meneer en mevrouw Haast hebben zoveel haast dat ze vergeten om hun zoontje Harrie naar school te brengen. Gelukkig weet de kat Tijger daar een oplossing voor. Een leuk vlot leesbaar verhaaltje over twee vergeetachtige ouders en een slimme kat. Want komt Harrie nog wel op school? En wie doet de boodschappen? En nog belangrijker: wie zal Tijger zijn kattenvoer geven? Want zo'n blikje zelf openmaken is voor een kat niet te doen! Een verhaal over school, het dagelijks leven maar vooral over de vriendschap tussen een jongetje en zijn kat. Geschreven in grote letters met op iedere pagina een of meerdere zwart-witte tekeningen. De plaatjes zijn op hun beurt weer af en toe voorzien van een kort tekstje zoals in een strip. Het werkwoord haasten wordt meermalen gebruikt in de overtreffende trap, bijvoorbeeld 'Ze hadden de haastigste haast ter wereld'. Achterin staan vier leesvragen om het geheel interactiever en uitdagender te maken. Deel uit de serie 'Makkelijk lezen met Bontekoe'*. AVI-E4. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463522694 | 95 pagina's

Titel Vergeet Tijger niet!
Auteur Michael Rosen
Secundaire auteur Tony Ross ; Annemarie Bon ; Carry Elemans
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2020
Overige gegevens 95 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Don't forget Tiggs! - London : Andersen Press Ltd, (c)2015
ISBN 9789463522694
PPN 424057700
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Makkelijk lezen met Bontekoe
Boek

Makkelijk lezen met Bontekoe (2019-...)

vol.
Uitgeleend