Sint op de kermis
Boek

Sint op de kermis ([2019])/ Rafaël van der Vaart, Laura Brenlla, eindredactie Gerard van Midden ; concept en productie Blue in Green Promotions, Eric Holman

Rita en Jopie wonen op de kermis. Ze zijn bang dat Sinterklaas hen niet kan vinden omdat ze steeds op een andere plek staan. Samen bedenken ze een slim plan. Oblong prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Rita en Jopie wonen op de kermis. Ze zijn bang dat de Sint hen niet kan vinden omdat ze steeds naar een andere plek vertrekken. Dus bedenken ze een plan om te kunnen blijven. Ondertussen voetballen ze met de kinderen uit de buurt. Jopie wil heel graag een nieuwe bal en Rita droomt van een wedstrijdje voetballen met de pieten. Zal het dit jaar lukken om hun dromen uit te laten komen? Een originele invalshoek van Rafael van der Vaart, die zijn eigen jeugd ook al voetballend op een woonwagenkamp doorbracht. Door de veelheid aan tekst en thema's mist er focus. De bontgekleurde digitaal gemaakte illustraties zijn ook wat overdadig en vlak. De kinderen uit de buurt en de pieten hebben verschillende huids- en haarkleuren. Oblong formaat prentenboek dat jonge fans van 'Oranje' zal aanspreken met oranje geïllustreerde schutbladen vol voetballen en zwartepietenpetten. Deel uit de jaarlijkse driedelige serie gesponsorde sinterklaasprentenboeken*, waarvoor bekende Nederlanders samenwerken met illustratoren. Op de website www.sinterklaasprentenboeken.nl zijn o.a. letterspelletjes te downloaden. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492526533

Titel Sint op de kermis
Auteur Rafael van der Vaart
Instelling /Blue in Green, Amsterdam ; /Unilever
Secundaire auteur Laura Brenlla ; Gerard van Midden ; Eric Holman
Type materiaal Boek
Uitgave [Baarn] : BIG Publishing, [2019]
Overige gegevens 34 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 × 27 cm
Annotatie Tekst Rafaël van der Vaart, illustraties Laura Brenlla. - Deze uitgave is mogelijk gemaakt door Unilever
ISBN 9789492526533
PPN 423252828
Genre sinterklaas
Thematrefwoord Sinterklaas ; Voetbal ; Kermissen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Sinterklaasprentenboekenserie
Boek

Sinterklaasprentenboekenserie (2017-...)

vol.
Uitgeleend