Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Frozen II
Boek

Frozen II ([2019])/ vertaling [uit het Engels]: Bianca Franzen

Koningin Elsa hoort een vreemde stem die haar roept. Ze moet naar het noorden reizen om de waarheid achter haar magische gave te ontdekken en het koninkrijk Arendelle te redden. Anna en haar vrienden gaan mee. Ballonstrip met tekeningen gebaseerd op de animatiefilm. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Koningin Elsa hoort een geheimzinnig gezang dat haar naar het betoverde bos lokt. Samen met haar zus Anna hoorde ze vroeger verhalen en waarschuwingen over de natuurgeesten die in het bos leven. Met hun vrienden Kristoff, Sven en Olaf ontdekken ze het volk van de Northuldra, die in het betoverde bos gevangen zitten en daar vechten met soldaten van Arendelle. Elsa en Anna moeten de geheimen uit hun verleden ontrafelen om het bos en Arendelle te redden van de woeste natuurgeesten, maar waarom zijn die zo boos? En wat betekent het dat Elsa's magie ook van de natuurgeesten komt? Ondertussen wil Kristoff heel graag Anna ten huwelijk vragen en bedenkt daar allerlei plannen voor, maar heeft Anna wel tijd voor hem? Stripboek met een bewerking van het verhaal van de Disney-animatiefilm 'Frozen II' (2019). De herkenbare illustraties vol kleur en detail lijken zo uit de film te komen. We maken kennis met nieuwe karakters en schattige beestjes tijdens dit avontuur. Het verhaal springt soms wel wat van de hak op de tak en de leesrichting is niet altijd duidelijk. Voorin worden alle personages voorgesteld. Voor de jongere fans van Frozen is het wellicht handig het als voorleesboek te gebruiken. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047860440

Titel Frozen II
Uniforme titel Frozen Disney Frozen Disney Frozen 2
Instelling /Walt Disney Company, The
Secundaire auteur Bianca Franzen
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Big Balloon BV, [2019]
Overige gegevens 56 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Boven aan de titelpagina staat Disney. - Colofon vermeldt: (c)2019 Disney Enterprises Inc. - Op omslag: Het verhaal van de film in strip, en: Disney comics - Beeldverhaal - Vertaling van: Frozen II
ISBN 9789047860440
PPN 424605392
Genre stripverhaal - sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Nederlands